Ryanair va relua zborurile către Israel începând cu luna iunie

Compania aeriană europeană low-cost Ryanair a declarat joi că va relua zborurile către Tel Aviv începând cu 3 iunie, cu 40 de zboruri săptămânale, în urma redeschiderii unui terminal la principala poartă internaţională din Israel.

371 afișări
Imaginea articolului Ryanair va relua zborurile către Israel începând cu luna iunie

Ryanair va relua zborurile către Israel începând cu luna iunie

Compania aeriană low-cost va relua zborurile către Tel Aviv începând cu 3 iunie, cu 40 de zboruri săptămânale.

S-a decis acest lucru în urma redeschiderii unui terminal la principala poartă internaţională din Israel, scrie Reuters.

Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa în privinţa numărului de pasageri, a anunţat că a fost nevoită să anuleze aproape 950 de zboruri în luna martie din cauza războiului dintre Israel şi Gaza.

Ryanair a reluat zborurile către Tel Aviv într-un program redus începând cu luna februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ryanair,
zbor,
israel

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici