Video Săbii şi dispozitive pentru droguri, confiscate de la membrii unei grupări din Mehedinţi - VIDEO

Săbii şi dispozitive de mărunţire şi dozare a drogurilor au fost confiscate de poliţişti în urma unor percheziţii făcute la locuinţele a patru persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare din Mehedinţi al cărei lider este arestat pentru infracţiuni cu violenţă, cămătărie şi şantaj.

752 afișări

Şeful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi, Petri Althamer, a declarat, vineri, că percheziţiile au fost făcute după ce miercuri ofiţerii au prins în flagrant un tânăr de 28 de ani care vindea marijuana pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, acesta fiind arestat preventiv de Tribunalul Mehedinţi pentru 29 de zile.

Ofiţerii de la Crimă Organizată au stabilit că tânărul făcea parte dintr-o grupare formată din patru persoane care se ocupau cu traficul de droguri.

Cei patru se aflau în maşina cu care bărbatul de 28 de ani a mers să vândă drogurile, autoturismul fiind condus de un tânăr de 23 de ani, fiul unuia dintre bărbaţii arestaţi în martie 2011, alături de senseiul lui Nuţu Cămătaru, pentru infracţiuni cu violenţă, cămătărie şi şantaj.

Potrivit sursei citate, în urma percheziţiilor la locuinţele celor patru, în municipiul Drobeta Turnu Severin şi în Brezbiţa de Ocol, s-au ridicat 25 de grame de canabis, o sabie de un metru, o alta de jumătate de metru, o râşniţă de tocat cananbis, două carduri blank şi un hard-disk.

Ofiţerii SCCO Meheidnţi continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţii infracţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici