Sancţiuni anti-Covid-19 pe litoral. Două terase şi două cluburi din Mamaia au încălcat norme elementare

Două terase şi două cluburi din Mamaia au fost amendate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de poliţiştii din Constanţa, pentru nerespectarea normelor de siguranţă sanitară şi neasigurarea distanţării fizice între clienţi.

1768 afișări
Imaginea articolului Sancţiuni anti-Covid-19 pe litoral. Două terase şi două cluburi din Mamaia au încălcat norme elementare

Sancţiuni anti-Covid-19 pe litoral. Două terase şi două cluburi din Mamaia au încălcat normele de distanţare

Potrivit IPJ Constanţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică poliţiştii au verificat respectarea normelor impuse pe perioada stării de alertă în Mamaia.

Astfel, două cluburi şi două terase au fost amendate sancţionate cu amenzi, pentru neluarea măsurilor privind respectarea normelor de protecţie sanitară şi neasigurarea distanţării fizice între clienţi. Valoarea totală a amenzilor ajunge la 21.000 de lei.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe administratorii firmelor să nu încurajeze comportamentul turiştilor, care, din dorinţa de a se distra, uită să respecte măsurile de distanţare fizică.

„Reamintim turiştilor că au datoria de a conştientiza riscul la care se expun pe ei înşişi, dar şi pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară şi a normele de protecţie împotriva răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus”, a transmis IPJ Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
terase,
cluburi,
mamaia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici