Şapte copaci căzuţi şi subsolul unei grădiniţe inundat, miercuri seară, în Capitală

Şapte copaci s-au prăbuşit pe autoturisme şi pe carosabil iar subsolul unei grădiniţe particulare din Sectorul 1 a fost inundat, în urma furtunii de miercuri seară, în Capitală, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

434 afișări
Imaginea articolului Şapte copaci căzuţi şi subsolul unei grădiniţe inundat, miercuri seară, în Capitală

Patru copaci s-au prăbuşit, miercuri seară, în Capitală (Imagine: Costi Tudor/Mediafax Foto)

Trei maşini au fost avariate după ce un arbore a căzut pe Strada Clucerului, în Sectorul 1, pe două autoturisme, iar un altul a căzut tot pe o maşină, pe Şoseaua Olteniţei, la numărul 81, în Sectorul 4.

Alţi trei arbori au căzut pe carosabil pe Strada 1 Mai, în Sectorul 6, pe Şoseaua Iancului, la nr. 17, şi respectiv pe strada Vasile Cristescu, în Sectorul 2.

Subsolul unei grădiniţe particulare de pe strada Şoimăreştilor, nr. 29, din Sectorul 1, a fost inundat, pompierii intervenind cu o motopompă pentru evacuarea apei.

Bucureştiul şi judeţul Ilfov au fost sub cod portocaliu de furtună, între orele 18.00 şi 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici