Şapte persoane la spital, în urma unui accident rutier provocat de un tânăr de 18 ani, în Hunedoara

Şapte persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, vineri, în urma unui accident rutier provocat de un tânăr de 18 ani, pe un drum naţional din judeţul Hunedoara.

803 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane la spital, în urma unui accident rutier provocat de un tânăr de 18 ani, în Hunedoara

Accidentul rutier a avut loc vineri, pe Drumul Naţional 66, pe raza localităţii Merişor, din judeţul Hunedoara.

“Un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcţia Petroşani spre Haţeg, pe raza localităţii Merişor, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza faptului că nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum (carosabil umed), a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un braşovean de 61 de ani”, arată Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara.

În urma impactului, şapte persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Este vorba de cei doi şoferi, un pasager de 28 de ani, din maşina care circula regulamentar, şi patru pasagere, cu vârste între 38 şi 63 de ani, în autoturismul care a produs accidentul.

“În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Hunedoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici