Şapte persoane reţinute, în urma a zeci de percheziţii în Constanţa şi Călăraşi: Peste 350.000 de lei şi ţigări de contrabandă, găsite de poliţişti - FOTO

Şapte persoane au fost reţinute pentru contrabandă şi tăinuire, după ce în urma unui flagrant poliţiştii au făcut 27 de percheziţii în judeţele Constanţa şi Călăraşi, confiscând peste 350.000 de lei, mii de pachete de ţigări, peste 2.500 de litri de motorină, bijuterii din aur şi alte obiecte.

618 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane reţinute, în urma a zeci de percheziţii în Constanţa şi Călăraşi: Peste 350.000 de lei şi ţigări de contrabandă, găsite de poliţişti - FOTO

Constanţa: Şapte persoane la care s-au găsit peste 350.000 de lei şi ţigări de contrabandă, reţinute

Potrivit IPJ Constanţa, un bărbat de 31 de ani, a fost prins în flagrant, pe apa fluviului Dunărea, în zona localităţii Ostrov, în timp ce ar fi primit 37.440 de ţigarete de diverse mărci, fără a avea aplicate timbre de accizare româneşti.

Din cercetări a reieşit că doi membri de echipaj ai unei nave sub pavilion Ucraina ar fi vândut în mod repetat motorină neaccizabilă şi ţigări fără timbre de accizare româneşti, către mai multe persoane, care le-ar fi comercializat ulterior la un preţ mai mare.

În urma flagrantului, poliţiştii au făcut, luni, 27 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Constanţa şi Călăraşi.

Poliţiştii au găsit şi confiscat 365.900 de lei, 7.635 de euro, 40 de leva, 64.840 de ţigarete, 2.660 de litri de motorină, 300 de grame de aur, 12 telefoane mobile, 4 motoare de barcă, 11 plase monofilament şi o pompă de extragere a combustibilului.

După percheziţii, 13 persoane au fost conduse la sediul SRPT Constanţa, pentru audieri, dintre care şapte au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Acestea sunt cercetate pentru contrabandă, tăinuire şi delapidare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici