Şapte răniţi într-un accident pe DN 7, în care a fost implicat un microbuz

Şapte persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, după ce un microbuz în care se aflau opt pasageri şi un autoturism BMW s-au ciocnit pe DN 7, în dreptul localităţii Bârzava, judeţul Arad, la ora transmiterii acestei ştiri traficul fiind complet blocat.

245 afișări
Imaginea articolului Şapte răniţi într-un accident pe DN 7, în care a fost implicat un microbuz

Şapte răniţi într-un accident pe DN 7, în care a fost implicat un microbuz (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc în localitatea arădeană Bârzava, pe DN 7, şi au fost implicate un microbuz cu şapte pasageri plus şoferul şi un autoturism BMW în care erau cinci persoane.

În urma accidentului, patru persoane din microbuz şi alte trei din BMW au fost rănite.

La faţa locului au ajuns echipe de descarcerare ale pompierilor şi echipaje SMURD, fiind răniţi prinşi între fiarele contorsionate ale autovehiculelor..

Potrivit Purtătorului de cuvânt al Poliţiei judeţene Arad, Ovidiu Liber, persoanele rănite au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

De asemenea, el a precizat că a fost nevoie de intervenţia unui elicopter pentru a-l prelua pe unul dintre răniţi, care se afla în stare mai gravă.

Ovidiu Liber a precizat că, din primele cercetări, reiese că şoferul microbuzului ar fi adormit la volan.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este blocat n zonă, urmând să fie reluat cel mai probabil în jurul orei 10.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici