Şase microbuze şi două autoturisme au ars într-un incendiu izbucnit într-o hală din Buzău

Şase microbuze şi două autoturisme au ars într-un incendiu care a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o hală de la marginea municipiului Buzău.

187 afișări
Imaginea articolului Şase microbuze şi două autoturisme au ars într-un incendiu izbucnit într-o hală din Buzău

Şase microbuze şi două autoturisme au ars într-un incendiu izbucnit într-o hală din Buzău (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, Vasile Prahoveanu, incendiul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112, după miezul nopţii.

Flăcările au cuprins o hală metalică din cartierul Simileasca, unde se aflau microbuzele unei societăţi de transport în comun din municipiul Buzău.

În urma incendiului, au ars şase microbuze de transport persoane şi două autoturisme, valoarea prejudiciului fiind estimată la 600.000 de lei. Bunurile distruse în incendiu nu sunt asigurate.

La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale ale ISU Buzău, intervenţia pompierilor durând peste trei ore.

Pompierii şi poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Buzău au declanşat o anchetă în acest caz.

Oamenii legii iau în calcul ca focul să fi izbucnit de la un scurtcircuit produs la una dintre maşinile parcate în hala respectivă, însă nu exclud nici varianta unei acţiuni intenţionate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici