Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe Şoseaua Giurgiului din judeţul Ilfov | FOTO

Traficul este îngreunat în zona Jilava, Şoseaua Giurgiului, din cauza unui accident produs între un tir şi o maşină. Poliţia Ilfov informează că şoferul tirului a încercat să întoarcă pe linia continuă, iar cel din maşină nu a putut evita impactul, 6 persoane fiind rănite, dar conştiente.

1107 afișări
Imaginea articolului Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe Şoseaua Giurgiului din judeţul Ilfov | FOTO

Accident între un tir şi o maşină pe Şoseaua Giurgiului din judeţul Ilfov. Şase persoane au fost rănite

La ora 10:30 s-a produs un accident între un tir şi o maşină cu opt locuri, care s-au ciocnit pe Şoseaua Giurgiului, în zona Jilava, lângă podul Sabar din judeţul Ilfov.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Ilfov, tirul a ieşit dintr-o vulcanizare şi a încercat să întoarcă pe marcajul dublu continuu. Şoferul microbuzului nu a putut evita impactul, şase persoane fiind rănite, dar conştiente.

Potrivit sursei citate, traficul este îngreunat şi se circulă doar pe o bandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici