Şase persoane, între care trei copii, implicate într-un accident în Focşani

  • Un accident grav s-a produs în Focşani
  • Şase persoane, între care trei copii, au fost rănite
  • Accidentul s-a produs după ce două maşini s-au ciocnit frontal
141 afișări
Imaginea articolului Şase persoane, între care trei copii, implicate într-un accident în Focşani

Şase persoane, între care trei copii, implicate într-un accident în Focşani

Şase persoane, între care trei copii, au fost implicate într-un accident, marţi noaptea, în Focşani, după ce două maşini s-au ciocnit.

Potrivit ISU Vrancea, în cele două maşini care s-au ciocnit în Focşani se aflau 6 persoane, respectiv trei adulţi şi trei copii. În urma impactului, un bărbat a rămas încarcerat, iar alte trei victime, între care şi doi minori, au fost rănite.

Victima încarcerată a fost scoasă şi predată în stare conştientă unui echipaj de la Ambulanţă, care a transportat-o la spital.

Paramedicii au acordat primul ajutor unui băiat de 15 de ani, care a suferit traumatisme la mâini şi picioare. Acesta a fost transportat cu ambulanţa SMURD la UPU Focşani.

Alte două persoane, o femeie şi un copil, au fost preluate de un echipaj SAJ pentru a fi duse la spital.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici