Scafandrii ISU Suceava caută două persoane care ar fi dispărut, una în râul Siret, alta într-un iaz

Echipe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, inclusiv scafandri, caută, duminică seară, două persoane despre care se presupune că s-au înecat, una în râul Siret şi o alta într-un iaz de pe raza comunei sucevene Moara.

99 afișări
Imaginea articolului Scafandrii ISU Suceava caută două persoane care ar fi dispărut, una în râul Siret, alta într-un iaz

Scafandrii ISU Suceava caută două persoane care ar fi dispărut, una în râul Siret, alta într-un iaz (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, colonel Cristian Hociung, a declarat corespondentului MEDIAFAX că scafandrii ISU Suceava caută, în râul Siret, în zona localităţii Roşcani, un pescar care ar fi fost văzut ultima oară sâmbătă seară şi care nu a revenit acasă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Anca Maria Badale, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, cu domiciliul în Suceava, dar care locuieşte în Roşcani ar fi fost căutat de sora sa pe parcursul zilei după ce acesta nu a mai venit acasă, iar un cunoscut al acesteia ar fi spus că l-a văzut pregătindu-se să meargă la pescuit.

O altă intervenţie este în zona iazului din localitatea Vornicenii Mici din comuna Moara, unde este căutată o altă persoană despre care se presupune că s-a înecat după ce pe marginea iazului a fost găsită o pereche de pantofi de sport.

Localnicii susţin că pantofii de sport aparţin unui ieşean care lucrează la o stână din zonă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici