Scandal în urma unui interviu generat de inteligenţa artificială cu Michael Schumacher

Familia lui Michael Schumacher plănuieşte să dea în judecată o revistă care a publicat un „interviu" generat de inteligenţa artificială cu fostul pilot de Formula 1, potrivit BBC.

788 afișări
Imaginea articolului Scandal în urma unui interviu generat de inteligenţa artificială cu Michael Schumacher

Scandal în urma unui interviu generat de inteligenţa artificială cu Michael Schumacher

Schumacher, de şapte ori campion de Formula 1, a suferit răni grave la cap într-un accident de schi în decembrie 2013 şi de atunci nu a mai fost văzut în public.

Die Aktuelle a publicat o fotografie a unui Schumacher zâmbitor, în vârstă de 54 de ani, pe coperta ultimei ediţii, cu titlul „Michael Schumacher, primul interviu".

În mesajul care însoţeşte fotografia scrie că „a sunat înşelător de real".

Familia a confirmat pentru agenţia de ştiri Reuters că are de gând să dea publicaţia în judecată.

În urma accidentului de schi, Schumacher a fost plasat în comă indusă şi a fost dus acasă în septembrie 2014. De atunci, starea sa medicală a fost păstrată în secret de către familia sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici