Scandal într-o localitate din Maramureş. Un bărbat a fost împuşcat în picior după ce a ameninţat poliţiştii cu un topor

  • Poliţiştii din Maramureş au împuşcat, marţi seara, un bărbat în picior
  • Acesta i-a ameninţat pe oamenii legii cu un topor
  • Incidentul a avut loc în localitatea Săcălăşeni, judeţul Maramureş
2189 afișări
Imaginea articolului Scandal într-o localitate din Maramureş. Un bărbat a fost împuşcat în picior după ce a ameninţat poliţiştii cu un topor

Sursa foto: Profimedia

Potrivit IPJ Maramureş, poliţiştii de la secţia din Groşi au fost alertaţi, marţi seara, prin numărul 112 despre faptul că în localitatea Săcălăşeni un bărbat este agresiv şi face scandal la domiciliu.

Poliţiştii spun că acesta i-a ameninşat cu un topor.

„La vederea poliţiştilor, agresorul, care era foarte recalcitrant, s-a îndreptat înspre poliţişti cu un topor în mână, ameninţându-i. După somaţie, poliţiştii au executat foc de avertisment, iar ulterior asupra bărbatului care a continuat ameninţarea”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Maramureş.

Conform acestora, bărbatul a fost rănit la picior şi a fost chemat la faţa locului un echipaj de prim ajutor, care i-a acordat îngrijiri medicale.

Cercetările continuă la faţa locului pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici