Scenă de o violenţă extremă într-un parc din Hunedoara: Băiat trântit la pământ, cu bestialitate, de tatăl unui alt copil VIDEO

  • Un adolescent a ajuns la spital şi are o fractură la cap, cu pierdere a stării de conştienţă, după ce a fost agresat de tatăl copilului cu care s-a luat la bătaie.
  • Ulterior, adultul şi-a lovit şi propriul copil. Incidentul s-a produs într-un parc din oraşul Hunedoara.
  • Copilul şi tatăl său au fost audiaţi de poliţişti, iar bărbatul a fost retinut.
11833 afișări
Imaginea articolului Scenă de o violenţă extremă într-un parc din Hunedoara: Băiat trântit la pământ, cu bestialitate, de tatăl unui alt copil VIDEO

Scenă violentă într-un parc din Hunedoara: Un băiat a fost trântit la pământ cu bestialitate de tatăl unui alt copil

UPDATE LUNI, 8 februarie: Copilul de 13 ani pe care un bărbat l-a trântit de pământ într-un părculeţ din municipiul Hunedoara, duminică după-amiază, a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conştienţă, conform tomografiei şi investigaţiilor efectuate de medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva. Citeşte mai departe....

 

Ştirea iniţială

Incidentul din parcul hunedorean a fost anunţat duminică la 112. Poliţiştii au stabilit că în timp ce se aflau lângă un leagăn doi copii de 7 şi de 13 ani s-au certat, iar tatăl celui mai mic l-a trântit la pământ pe adolescent.

Victima a fost transportată de un echipaj al ambulanţei la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul l-a lovit şi pe fiul său.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe si violenţă în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliţiei. După audieri, bărbatul a fost retinut pentru 24 de ore.

Atenţie! Imagini violente, cu puternic impact emoţional

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
bărbat,
agresiune

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici