Schimbări în conducerea Poliţiei Române - FOTO

Chestorii de poliţie Jianu Dumitru şi Carmen Ţuicu au fost împuterniciţi, luni, în funcţiile de prim adjunct al şefului Poliţiei Române, respectiv adjunct, anunţă oficialii instituţiei.

1146 afișări
Imaginea articolului Schimbări în conducerea Poliţiei Române - FOTO

Schimbări în conducerea Poliţiei Române (Imagine Octav Ganea / Mediafax Foto)

"Prin ordinul ministrului afacerilor interne, cu data de 22 august a.c., chestor de poliţie Jianu Dumitru a fost împuternicit să exercite funcţia de adjunct I al inspectorului general al Poliţiei Române.Cu aceeaşi dată, prin ordinul ministrului afacerilor interne, chestor de poliţie Carmen Ţuicu a fost împuternicită să exercite funcţia de adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Inspectoratul General al Poliţiei Române(IGPR).

Potrivit CV-ului postat pe site-ul instituţiei, chestorul Jianu Dumitru ocupa din 2015 funcţia de adjunct al Poliţiei Române, fiind declarat admis prin concurs. Între 2009 şi 2010 a fost director la Direcţia de Ordine Publică, ocupând în trecut şi funcţiile de director al Direcţiei Rutiere, dar şi şef al Brigăzii Rutiere din Capitală. Acesta a terminat Universitatea Bucureşti- Facultatea de Drept şi este absolvent al Şcolii Militare de ofiţeri activi din cadrul M.I.

Chestorul de poliţie Carmen Ţuicu a fost până acum director la Direcţia Buget Contabilitate din cadrul MAI, se arată în CV-ul postat pe site-ul Poliţiei Române. Aceasta a absolvit în 1996 Academia de Studii Economice,Bucureşti, specializarea Finanţe Bănci şi Contabilitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici