SOLIDARITATE  Video Şcoala în timpul stării de urgenţă: O tipografie din Bucureşti vine în ajutorul elevilor fără internet şi le tipăreşte cursurile

  • O tipografie din Bucureşti printează şi apoi trimite cursurile acasă la elevii ce nu au internet
  • Profesorii trebuie doar să anunţe tipografia, iar materialele vor fi gata de livrare în cel mai scurt timp
  • Oricine poate trimite materialele didactice direct pe adresa de e-mail a tipografiei
295 afișări

Tu la ce te pricepi mai bine? Oricare ar fi meseria ta, în aceste zile o poţi transforma într-o mână de ajutor pentru ceilalţi. O tipografie din Bucureşti vine în sprijinul copiilor ce nu au accest la internet şi le oferă materiale didactice tipărite. 

„Şcoala Easy este un program accesibil cadrelor didactice care sunt dispuse să îşi ia din timpul lor pentru a pregăti materiale pentru elevi. Ne trimit nouă aceste materiale însoţite de adresele copiilor din clasă, iar noi realizăm tipărirea şi expediem apoi, prin poştă, direct către fiecare casă a fiecărui copil, aceste materiale”, spune Silvius Neagu, directorul firmei

„Am fost plăcut surprinşi să primim comenzi de la învăţători din zone pe care acum le descoperim şi noi pe hartă”, adaugă acesta.

Campania a început pe 21 martie, la aproximativ o săptămână după închiderea şcolilor.

„Le imprimăm, le împachetăm şi le trimitem prin poştă, astfel încât în câteva zile de la primirea mail-ului iniţial, copiii să aibă deja plicurile acasă şi să se poată apuca de învaţat”, continuă Silvius Neagu.

În plus, riscurile la care oamenii pot fi expuşi sunt diminuate.

„Recomandarea noastră a fost ca plicul să se deschidă şi să se arunce cât mai rapid după primire”, mai spune directorul firmei.

Orice profesor care vrea să ajute poate să trimită materiale pe adresa de e-mail scoala@easyprints.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici