Se redeschide ultimul drum naţional închis în Galaţi din cauza ninsorii

Se deschide circulaţia, fără restricţii de tonaj, pe DN 24D, Băleni – Tuluceşti şi Griviţa – Băleni, judeţul Galaţi, începând ora 16.00.

235 afișări
Imaginea articolului Se redeschide ultimul drum naţional închis în Galaţi din cauza ninsorii

Se redeschide ultimul drum naţional închis în Galaţi din cauza ninsorii

„În urma acţiunilor susţinute ale drumarilor de la CNAIR, este posibilă, începând cu ora 16:00, deschiderea circulaţie pentru toate categoriile de autovehicule pe sectoarele 24D, Băleni – Tuluceşti şi Griviţa – Băleni de pe raza judeţului Galaţi”, informează CNAIR.

La această oră nu mai sunt sectoare de autostradă sau drum naţional cu circulaţia închisă sau restricţionată din cauza condiţiilor meteo.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, adaugă CNAIR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici