Şeful CJ Arad, Nicolae Ioţcu, prins când primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Arad, liberalul Nicolae Ioţcu, a fost prins în flagrant, vineri, de procurorii DNA Timişoara, în timp ce primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri, pentru un contract de lucrări făcute la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, susţin surse judiciare.

2782 afișări
Imaginea articolului Şeful CJ Arad, Nicolae Ioţcu, prins când primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri

Şeful CJ Arad, Nicolae Ioţcu (Imagine: Ciprian Hord/Mediafax Foto)

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Nicolae Ioţcu a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie în timp ce primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri. Flagrantul a fost organizat în faţa locuinţei lui Ioţcu din municipiul Arad.

Potrivit surselor citate, banii i-ar fi fost daţi şefului CJ pentru un contract de lucrări la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad.

Procurorii au beneficiat în acest caz de sprijinul SRI Arad.

Nicolae Ioţcu este preşedinte al Consiliului Judeţean Arad din anul 2008. Anterior, în perioada 2004-2008, el a fost senator din partea PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici