Şeful Diviziei de Protecţie din DGIPI, Vasile Viorel, a fost demis

Ministerul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, l-a demis, miercuri, pe şeful Diviziei de Protecţie din DGIPI, Vasile Viorel, în timpul unei întâlniri pe care avut-o cu reprezentanţii instituţiei.

556 afișări
Imaginea articolului Şeful Diviziei de Protecţie din DGIPI, Vasile Viorel, a fost demis

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, ministrul Dan Nica s-a dus la sediul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă unde a avut o scurtă întâlnire cu reprezentanţii instituţiei. Nica a întrebat cine este şeful Diviziei de Protecţie, iar după ce Vasile Viorel a menţionat că el se afla la conducerea acestei direcţii, ministrul i-a spus că este demis şi l-a invitat să părăsească sediul DGIPI.

Tot în cursul zilei de miercuri, Gelu Drăjneanu, consilier al ministrului Dan Nica, a fost desemnat la conducerea DGIPI, după ce Cornel Şerban şi-a dat demisia din funcţia de şef al DGIPI.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, intenţionează să desfiinţeze Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) şi să restructureze "din temelii" Direcţia Generală Anticorupţie (DGA), potivit unor surse ministeriale.

Conform surselor citate, o decizie privind modul de reorganizare a DGA va fi luată în câteva zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici