Seism cu magnitudinea de 4,1 în Dâmboviţa

Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 grade s-a produs duminică seara în Muntenia, judeţul Dâmboviţa, potrivit Institutului Naţional de Fizica Pământului.

7783 afișări
Imaginea articolului Seism cu magnitudinea de 4,1 în Dâmboviţa

Cutremurul s-a produs în Muntenia, judeţul Dâmboviţa, şi a avut magnitudinea de 4.1.

Seismul a avut loc la adâncimea de 30 km şi s-a produs la ora 20:55.

Cutremurul s-a resimţit la 46km V de Ploieşti, 51km NE de Piteşti, 66km S de Braşov, 87km NV de Bucureşti, 130km SE de Sibiu, 140km N de Ruse, 154km NE de Craiova, 200km V de Brăila, 202km SV de Bacău, 208km V de Galaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cutremur,
muntenia,
seism

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici