Senat: Femeile se pensionează la 63 de ani, iar bărbaţii la 65 de ani

Senatul a adoptat, miercuri, cu 68 de voturi "pentru" şi 22 voturi de "împotrivă", amendamentul formulat de senatorii Toni Greblă (PSD) şi Cristian Rădulescu (PDL), care stabileşte că vârsta de pensionare pentru femei este de 63 de ani şi de 65de ani pentru bărbaţi.

85 afișări
Imaginea articolului Senat: Femeile se pensionează la 63 de ani, iar bărbaţii la 65 de ani

Senat: Femeile se pensionează la 63 de ani, iar bărbaţii la 65 de ani (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Comisia de muncă stabilise ca vârsta de pensionare să fie de 60 de ani pentru femei şi de 64 de ani pentru bărbaţi.

Amendamentul celor doi senatori este identic cu propunerea formulată de către preşedintele Traian Băsescu în cererea de reexaminare.

Senatorii urmează să dea, miercuri, şi votul final pe raportul asupra cererii de reexaminare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici