Senatorii au intrat în vacanţă cu colinde, covrigi şi şampanie

Senatorii au încheiat sesiunea de toamnă şi au intrat în vacanţă colindaţi de copii din toată ţara, sărbătorind lângă pomul de Crăciun din holul Senatului cu urări de "La Mulţi Ani", şampanie şi covrigi.

71 afișări
Imaginea articolului Senatorii au intrat în vacanţă cu colinde, covrigi şi şampanie

Senatorii au intrat în vacanţă cu colinde, covrigi şi şampanie (Imagine: Remus Badea/Arhiva Mediafax Foto)

Senatorii au sărbătorit lângă pomul de Crăciun din holul principal al Senatului, pe scările marmură.

Ei au fost colindaţi, după şedinţa de plen, mai bine de o oră, de mai multe grupuri de copii din ţară.

Senatorii au primit urări de la Corul Facultăţii de Teologie Ortodoxă, Grupul de copii "Allegreto" de la Palatul Naţional al Copiilor, grupul coral "Speranţa" din Oneşti, Ansamblul "Bujorul" din Coşula, Botoşani şi Ansamblul "Veselia" din Maramureş.

Senatorii prezenţi pe scările de marmură au fost luaţi prin surprindere când o fetiţă din grupul venit din Maramureş şi-a scos căciula tradiţională şi i-a luat la rând pe aleşi, aşteptând trataţia tradiţională.

Cei prinşi fără bani în buzunare au trebuit să se împrumute, la repezeală, de la colegi, sau să apeleze la plicurile pregătite, probabil, pentru cumpărături de Sărbători.

Tânăra maramureşeancă nu a dezvăluit câţi bani a strâns, dar era vizibil fericită, mai ales că în căciulă se puteau vedea şi câteva bancnote de 100 de lei.

La final, senatorii au ciocnit câte o cupă de şampanie, iar colindătorii au încins o horă, în care au avut curaj să se prindă şi Marian Rasaliu şi Gheorghe Marcu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici