Senatorii jurişti dau aviz favorabil începerii urmăririi penale în cazurile Ariton şi Vosganian

Comisia juridică din Senat a stabilit marţi, prin vot, să avizeze favorabil solicitările de procurorilor de începere a urmăririi penale în cazul foştilor miniştri, Ion Ariton şi Varujan Vosganian, urmând ca plenul Senatului să aibă decizia finală asupra cererii DNA şi DIICOT.

437 afișări
Imaginea articolului Senatorii jurişti dau aviz favorabil începerii urmăririi penale în cazurile Ariton şi Vosganian

Ion Ariton (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

Începerea urmăririi penale a fost solicitată de către DNA în cazul lui Ariton pentru fapte săvârşite în calitate de ministru al Economiei în raport cu organizarea Galei Bute.

În cazul lui Vosganian, DIICOT a solicitat începerea urmăririi penale pentru fapte săvârşite ca ministru al Economiei în raport cu facilităţi acordate Interagro pentru gaze ieftine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici