Senatorul Cătălin Voicu rămâne în arest

Cătălin Voicu, arestat preventiv pentru corupţie, rămâne încarcerat, după ce Secţia penală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a respins, miercuri, ce nefondată, cererea senatorului de eliberare provizorie sub control judiciar.

14 afișări
Imaginea articolului Senatorul Cătălin Voicu rămâne în arest

Senatorul Cătălin Voicu rămâne în arest (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Hotărârea poate fi atacată cu recurs la Completul de nouă judecători al instanţei supreme.

Avocatul lui Cătălin Voicu a susţinut miercuri în faţa judecătorilor că nu mai subzistă motivele care au stat la baza arestării clientului lui.

La rândul său, Cătălin Voicu şi-a susţinut cererea spunând că familia sa, în special copiii, are nevoie de suportul său moral.

Cătălin Voicu este singurul arestat preventiv într-un dosar de corupţie în care mai sunt cercetaţi Florin Costiniu, Costel Căşuneanu şi Marius Locic care au interdicţie de a părăsi ţara.

Senatorul Cătălin Voicu este acuzat de trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu fapte de corupţie.

Voicu este în arest preventiv din 30 martie, cererile sale de eliberare fiind respinse succesiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici