Senatorul PDL Gheorghe Mihai Bârlea, implicat într-un accident rutier

Senatorul PDL de Maramureş Gheorghe Mihai Bârlea a fost implicat, luni după-amiază, într-un accident rutier în localitatea Deseşti, suferind leziuni minore care nu au necesitat internarea în spital, surse locale susţinând că el se afla la volanul maşinii de serviciu, care s-ar fi izbit de un copac.

166 afișări
Imaginea articolului Senatorul PDL Gheorghe Mihai Bârlea, implicat într-un accident rutier

Senatorul PDL Gheorghe Mihai Bârlea, implicat într-un accident rutier (Imagine: www.senat.ro)

Potrivit unor surse medicale, senatorul s-a prezentat după accident, singur, la Spitalul Judeţean Maramureş, el suferind leziuni minore la braţul drept.

Senatorul a fost supus unui examen tomograf pentru a se vedea dacă nu a suferit şi alte leziuni, după care a plecat acasă, starea sa fiind bună.

Sursele citate au declarat corespondentului MEDIAFAX că senatorul ar fi povestit în spital că, aflându-se la volanul maşinii sale de serviciu, a pierdut controlul volanului, în zona localităţii Deseşti, la coborârea către municipiul Baia Mare a Pasului Gutâi. Maşina ar fi părăsit carosabilul şi s-ar fi izbit de un copac, pe partea dreaptă.

Poliţia nu a dat detalii despre accident, iar senatorul nu a putut fi contactat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici