Serviciile secrete ucrainene au publicat datele personale ale unor generali ruşi

Cei doi comandanţi ale căror informaţii personale au fost disemitate sunt Valeri Solodciuk şi Alexander Dvornikov.

5612 afișări
Imaginea articolului Serviciile secrete ucrainene au publicat datele personale ale unor generali ruşi

Serviciile secrete ucrainene au publicat datele personale ale generalilor ruşi

Serviciile secrete ucrainene au publicat datele personale, inclusiv adresele de domiciliu şi componenţa familiei, a doi comandanţi ruşi: Valeri Solodciuk şi Alexander Dvornikov.

Primul a condus operaţiunea trupelor ruse de capturare a Kievului din vest, al doilea se face vinovat, în viziunea Kievului, de „acţiuni criminale de distrugere a Mariupolului”.

Intelligence-ul ucrainean a anunţat asta pe Facebook, citat de Ukrinform, care indică linkul pe care sunt disponibile datele lui Dvornikov: biografie, paşaport, carte de identitate militară, adresa curentă de înregistrare, fotografii ale membrilor familiei.

„Ministerul ucrainean al Apărării a obţinut date despre criminalii de război ruşi care aparţin celui mai înalt stat major de comandă, urmând cu bună ştiinţă ordinele regimului Putin de a distruge statul ucrainean”, se arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici