Sfârşit tragic pentru un pacient infectat cu SARS-CoV-2 internat la „Matei Balş”. A decis să-şi pună capăt zilelor

  • Un pacient infectat cu coronavirus internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase ”Matei Balş” s-a aruncat de la etajul doi al unităţii medicale.
  • Cadrele medicale sunt îngrijorate de riscul de depresie al persoanelor bolnave de COVID-19.
1931 afișări
Imaginea articolului Sfârşit tragic pentru un pacient infectat cu SARS-CoV-2 internat la „Matei Balş”. A decis să-şi pună capăt zilelor

Sfârşit tragic pentru un pacient infectat cu SARS-CoV-2 internat la „Matei Balş”. A decis să-şi pună capăt zilelor

Pacientul nu a decedat în urma impactului, ci ulterior, în urma rănilor suferite, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti.
 
Medicii de la “Matei Balş” trag un semnal de alarmă asupra riscului de depresie la pacienţii cu COVID-19. 
 
„Conducerea INBIMB anunţă apariţia unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID - 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia. S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcţiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti. Colectivul de la INBIMB este devastat emoţional în acest moment şi atrage atenţia asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19. Au fost anunţate autorităţile şi evenimentul a fost înregistrat pe site-ul ANMCS”, a transmis institutul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici