Sibiu: Doi fraţi acuzaţi de răpirea soţiei unuia dintre ei, reţinuţi

Doi fraţi din judeţul Neamţ au fost reţinuţi, fiind acuzaţi că au răpit-o din Sibiu pe soţia unuia dintre ei - cei doi fiind despărţiţi - şi au lovit-o pe mătuşa acesteia, care încerca să anunţe autorităţile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

407 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Doi fraţi acuzaţi de răpirea soţiei unuia dintre ei, reţinuţi

Sibiu: Doi fraţi acuzaţi de răpirea soţiei unuia dintre ei, reţinuţi (Imagine Shutterstock)

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au declarat, vineri, că doi tineri acuzaţi că au lipsit de libertate o tânără şi au agresat-o pe mătuşa ei au fost reţinuţi.

"De fapt, este vorba despre soţul tinerei, domiciliat în judeţul Neamţ. Acesta a venit însoţit de fratele său şi încă doi bărbaţi şi au forţat-o pe tânără să urce într-o maşină, încercând să plece cu ea în Neamţ. Mătuşa tinerei, care încerca să anunţe evenimentul, a fost lovită de unul dintre ei şi i s-a luat telefonul mobil", au susţinut sursele citate.

Potrivit acestora, tânăra şi soţul ei sunt despărţiţi, ei având doi copii pe care îi îngrijesc bunicii din partea tatălui. Femeia a fost chemată la marginea localităţii Iacobeni, judeţul Sibiu, pentru a-şi vedea copiii. De acolo, ea a fost forţată să urce în maşină.

Cu sprijinul poliţiştilor din judeţul Neamţ, cei patru bărbaţi au fost identificaţi şi duşi la sediul Poliţiei Agnita în vederea continuării cercetărilor.

În urma investigaţiilor şi probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a doi bărbaţi, soţul femeii şi fratele acestuia, în vârstă de 25 şi 27 de ani, ambii domiciliaţi în judeţul Neamţ, pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie.

În cursul zilei de vineri cei doi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici