Sibiu: Şoferul şi asistentul unei ambulanţe, răniţi după ce autospeciala a fost lovită de o maşină

Şoferul unei ambulanţe şi asistentul care îl însoţea au fost răniţi, după ce autospeciala cu care se aflau în misiune a fost lovită de un autoturism, pe o stradă din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, ambii răniţi fiind internaţi în spital. În urma accidentului, şoferul ambulanţei şi asistentul care îl însoţea au fost răniţi, ambii fiind transportaţi la Spitalul Municipal Mediaş.

118 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Şoferul şi asistentul unei ambulanţe, răniţi după ce autospeciala a fost lovită de o maşină

Sibiu: Şoferul şi asistentul unei ambulanţe, răniţi după ce autospeciala a fost lovită de o maşină (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş a declarat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Herman Oberth din municipiul Mediaş, două persoane au fost rănite după ce o ambulanţă şi un autoturism s-au ciocnit.

Poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este şoferul autoturismului, care nu a respectat semnificaţia unui indicator şi a virat la stânga, lovind ambulanţa care se afla în depăşirea maşinii respective.

Ambulanţa avea în funţiune semnalele luminoase, a declarat subinspectorul Dragoş Dumitrescu de la Poliţia Rutieră Mediaş.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului, şoferul ambulanţei şi asistentul care îl însoţea au fost răniţi, ambii fiind transportaţi la Spitalul Municipal Mediaş.

Medicii spun că asistentul a suferit leziuni mai grave şi a fost transferat la Spitalul Judeţean Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici