Sibiu: Traficul spre Transalpina se desfăşoară cu restricţii, după ce drumul s-a surpat din cauza ploilor

Drumul Judeţean care face legătura între localităţile sibiene Tilişca şi Rod s-a surpat, miercuri, pe o porţiune de doi metri pătraţi, din cauza ploilor abundente, traficul spre şoseaua Transalpina desfăşurându-se cu restricţii impuse de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

411 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Traficul spre Transalpina se desfăşoară cu restricţii, după ce drumul s-a surpat din cauza ploilor

Sibiu: Traficul spre Transalpina se desfăşoară cu restricţii, după ce drumul s-a surpat din cauza ploilor (Imagine: Gabriel Flierariu/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, DJ 106 Tilişca – Rod, care merge spre şoseaua Transalpina, s-a surpat pe o suprafaţă de doi metri pătraţi, fiind afectată o porţiune din zidul de susţinere a părţii carosabile.

"În cursul zilei de miercuri, pe DJ 106 E, Tilişca - Rod, s-a surpat o porţiune din zidul de susţinere a părţii carosabile, pe o suprafaţă de aproximativ doi metri pătraţi. Incidentul nu constituie un pericol major pentru siguranţa traficului rutier. Cu toate acestea, preventiv, au fost aplicate măsuri în trafic”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter.

Aceasta a afirmat că poliţiştii rutieri au impus îngustarea benzii de circulaţie pe sensul Tilişca – Rod, limitarea vitezei de circulaţie a autovehiculelor la 20 km/h şi semnalizarea zonei cu panouri şi indicatoare specifice de informare.

Din primele informaţii a reieşit că surparea drumului judeţean s-a produs din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, Sibiul aflându-se miercuri sub atenţionare de cod galben de ploi şi vânt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici