Sibiu: Trei morţi într-un accident în care au fost implicate trei maşini - VIDEO

Trei persoane, între care un copil de zece ani, şi-au pierdut viaţa, iar alte două sunt rănite, în urma unui accident produs, duminică dimineaţă, pe DN 1, în zona localităţii sibiene Săcel, în care au fost implicate un microbuz cu pasageri, o maşină de pompe funebre şi un autoturism.

118 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Trei morţi într-un accident în care au fost implicate trei maşini - VIDEO

Sibiu: Trei morţi într-un accident în care au fost implicate trei maşini

În accident au fost implicate un microbuz în care se aflau nouă cetăţeni bulgari, o maşină de pompe funebre şi un autoturism în care se aflau patru membri ai unei familii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că vinovat de producerea accidentului este şoferul maşinii de pompe funebre, care se îndrepta dinspre Sibiu spre Sebeş şi care a intrat în depăşirea microbuzului, lovind autoturismul.

În urma impactului, şoferul din autoturism şi mama sa au murit pe loc, iar copilul, în vârstă de zece ani, din aceeaşi maşină, a murit în ambulanţa SMURD care îl transporta la spital.

De asemenea, au fost răniţi şoferul maşinii de pompe funebre şi soţia şoferului autoturismului.

În urma accidentului traficul pe DN 1, în zona localităţii Săcele, a fost blocat timp de aproximativ o oră.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici