Simulare bac 2024. Şase elevi eliminaţi la proba la alegere a profilului şi specializării

Un număr de 122.372 de elevi s-au prezentat miercuri la simularea examenului de Bacalaureat, la proba la alegere a profilului şi specializării, din totalul de peste 146.000 înscrişi. Şase au fost eliminaţi pentru tentative de fraudă.

167 afișări
Imaginea articolului Simulare bac 2024. Şase elevi eliminaţi la proba la alegere a profilului şi specializării

Simulare bac 2024. Şase elevi eliminaţi la proba la alegere a profilului şi specializării

Simularea probei la alegere a profilului şi specializării din cadrul examenului naţional de bacalaureat 2024 s-a desfăşurat miercuri cu participarea a 122.372 de elevi din totalul celor peste 146.000 de elevi înscrişi.

În urma unor tentative de fraudă au fost eliminaţi şase elevi.

Ultima probă scrisă din cadrul simulării va avea loc joi, la Limba şi literatura maternă.

Elevii vor afla rezultatele vineri, 15 martie 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici