Prezenţă de 90,5% la simularea Evaluării Naţionale 2021. Trei elevi, eliminaţi pentru tentativă de fraudă

  • Ministerul Educaţiei anunţă că 124.931 de elevi au fost prezenţi luni la proba de Limba şi literatura română a simulării examenului de Evaluare Naţională, ceea ce reprezintă 90,5% din totalul elevilor eligibili.
  • Au fost înregistrate trei tentative de fraudă.
150 afișări
Imaginea articolului Prezenţă de 90,5% la simularea Evaluării Naţionale 2021. Trei elevi, eliminaţi pentru tentativă de fraudă

Ministerul Educaţiei anunţă că nu au putut participa la simulare 6.120 de elevi din 149 de unităţi de învăţământ, aflate în localităţi în care rata incidenţei cumulate la nivelul unităţii este mai mare sau egală cu 6/1000 locuitori.

De asemenea, au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă trei elevi, doi din judeţul Călăraşi şi unul din Timiş.

Cea mai ridicată rată de participare s-a înregistrat în judeţul Neamţ (96,5%).

CITEŞTE AICI: Simulare Evaluare Naţională 2021. SUBIECTELE rezolvate de elevi la Limba română

Conform calendarului aprobat prin ordin de ministru, în perioada 29 - 31 martie 2021, este organizată la nivel naţional simularea examenului de Evaluare Naţională pentru elevii clasei a VIII-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici