"Sinaia Forever" închide circulaţia, de miercuri până luni, prin centrul staţiunii

Traficul rutier în centrul staţiunii Sinaia este complet blocat, începând de miercuri, 24 septembrie şi până luni, 29 septembrie, circulaţia fiind deviată pe DN 1 - şoseaua de centură a oraşului, întrucât în această perioadă se desfăşoară festivalul "Sinaia Forever".

295 afișări
Imaginea articolului "Sinaia Forever" închide circulaţia, de miercuri până luni, prin centrul staţiunii

"Sinaia Forever" închide circulaţia, de miercuri până luni, prin centrul staţiunii (Imagine arhivă: Mediafax Foto)

Circulaţia rutieră a fost complet blocată în centrul staţiunii Sinaia, pe tronsonul Hotel Internaţional - Primăria Sinaia - parcul "Dimitrie Ghica" începând de miercuri, de la orele 10.00, poliţiştii rutieri şi cei comunitari redirecţionând toate autovehiculele pe drumul naţional 1, pe şoseaua de centură a oraşului.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sinaia, restricţia de circulaţie a fost impusă pentru organizarea şi desfăşurarea festivalului "Sinaia Forever", ajuns la a cincisprezecea ediţie.

Accesul spre cartierul Furnica se va face din sensul giratoriu de la intersecţia Bulevardului Republicii cu Bulevardul Carol I, pe strada Mihail Kogalniceanu. În condiţiile în care pe această stradă va fi deviat şi traseul microbuzelor de transport în comun, autorităţile locale fac apel către toţi participanţii la trafic să nu blocheze accesul pe strada Mihail Kogălniceanu şi recomandă ca rută alternativă către cartierul Furnica strada Mănăstirii, situată în spatele Casinoului din Sinaia.

Circulaţia pe bulevardul Carol I va fi redeschisă luni, 29 septembrie, după ce vor fi demontate toate decorurile stradale, scenele şi terasele care vor fi amplasate în centrul staţiunii pe perioada festivalului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici