Sindicat, despre Academia de Poliţie: Continuă bătaia de joc la adresa studenţilor, viitori ofiţeri

În meniul primit joi la Academia de Poliţie, la două zile de la declanşarea focarului de infecţie, se pot vedea cu ochiul liber larve de viermi în supă sau carne alterată cu miros înţepător, arată Sindicatul Europol: „Continuă bătaia de joc la adresa studenţilor, viitori ofiţeri”.

719 afișări
Imaginea articolului Sindicat, despre Academia de Poliţie: Continuă bătaia de joc la adresa studenţilor, viitori ofiţeri

Sursa foto: Facebook

„Umilinţă, bătaie de joc, căprărie şi mâncare similară cu ce se primea în lagărele de muncă din perioada comunistă. După două zile în care zeci de studenţi au ajuns la spital cu diagnostic preliminar de toxiinfecţie alimentară, în Academia de Poliţie continuă bătaia de joc la adresa studenţilor, viitori ofiţeri de poliţie. Aceştia au condiţii mai proaste decât cele ale deţinuţilor din puşcării. În meniul primit azi, la două zile de la declanşarea focarului de infecţie, se pot vedea cu ochiul liber larve de viermi în supă sau carne alterată cu miros înţepător”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Sin sindicaliştii afirmă că „nu numai că nimeni din conducerea ministerului nu a luat atitudine faţă de umilinţa şi riscul bacteriologic existent, dar şi la acest moment bătaia de joc continuă la adresa studenţilor cărora li se oferă <mâncare>, ce se aseamănă cu lăturile”.

„Acum poate veţi înţelege de ce i s-a vândut gogoşi viceprim-ministrului Predoiu cu privire la <beneficiile> militarizării Academiei de Poliţie. De fapt scopul celor din linia doi a MAI, este de a băga pumnul în gură studenţilor şi de a nu mai ieşi mizeria la suprafaţă. Am sesizat toate autorităţile cu atribuţii în domeniu şi sperăm că nu se va muşamaliza şi acest caz, la fel ca cel din toamna anului trecut când studenţii au fost înghesuiţi câte 16 în dormitoare, mai rău ca puşcăriaşii, în condiţii insalubre”, se menţionează în finalul postării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici