Situaţie dramatică. Morga din Sibiu nu mai face faţă numărului mare de decese de COVID-19

  • Morga din Sibiu nu mai face faţă numărului mare de decese de COVID-19.
  • Un container care va îndeplini condiţiile de securitate epidemiologică a fost pus la dispoziţia Serviciului de Anatomie Patologică.
  • Situaţia la Sibiu a devenit critică, după ce, în ultima săptămână, au fost zile în care s-au înregistrat între 10 şi 15 persoane decedate din cauza coronavirusului.
1660 afișări
Imaginea articolului Situaţie dramatică. Morga din Sibiu nu mai face faţă numărului mare de decese de COVID-19

Numărul mare de decese al bolnavilor cu COVID-19 din ultima perioadă, din Sibiu, a dus la colmatarea Anatomiei Patologice, iar medicii au cerut un container, pentru că în interior nu mai sunt locuri.

Un container care va îndeplini condiţiile de securitate epidemiologică a fost pus la dispoziţia Serviciului de Anatomie Patologică de către o firmă din oraş.

În acest container se va gestiona situaţia cazurilor pacienţilor decedaţi, infectaţi cu SARS-CoV-2.

Situaţia la Sibiu a devenit critică, după ce, în ultima săptămână, au fost zile în care s-au înregistrat între 10 şi 15 persoane decedate din cauza coronavirusului.

Clădirea unde funcţionează Serviciul de Anatomie Patologică din Sibiu este aceeaşi cu cea unde funcţionează Serviciul de Medicină Legală, o clădire de mici dimensiuni. Surse medicale au declarat că Anatomia Patologică are o capacitate de 10 – maxim 12 locuri.

Judeţul Sibiu este pentru a doua zi consecutiv în top în ceea ce priveşte rata de infectare, marţi fiind de aproape 7 la mie, în vreme ce rata de incidenţă în municipiul Sibiu este de aproape 11 la mie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
morgă,
covid,
deces,
sibiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici