Slujbă în memoria Mădălinei Manole, la Ploieşti - VIDEO

Părinţii Mădălinei Manole au mers, sâmbătă dimineaţă, la biserica "Trei Ierarhi" din Ploieşti, unde au dus o colivă pentru a fi sfinţită la slujba de pomenire a morţilor care se oficiază sâmbăta în bisericile ortodoxe.

134 afișări
Imaginea articolului Slujbă în memoria Mădălinei Manole, la Ploieşti - VIDEO

Slujbă în memoria Mădălinei Manole, la Ploieşti (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Mama şi tatăl artistei au mers la Biserica "Trei Ierarhi", situată pe strada Traian din Ploieşti, în cartierul în care locuieşte familia Mădălinei Manole şi unde oficiază părintele Baroian, cunoscut drept un apropiat al familiei care a participat, de altfel, şi la înmormântarea cântăreţei.

Părinţii Mădălinei Manole au dus la biserică o colivă pentru a fi sfinţită în cadrul slujbei de pomenire a morţilor care se oficiază în fiecare sâmbătă, potrivit ritului ortodox.

Rudele artistei au fost însoţite de câţiva apropiaţi ai familiei şi nu au vrut să facă nicio declaraţie. După terminarea slujbei, părinţii Mădălinei Manole au împărţit colivă.

Video stirileprotv.ro

Ulterior, fratele artistei însoţit de doi dintre verii acesteia au mers la mormântul Mădălinei Manole, din cimitirul Bolovani, din Ploieşti.

Soţul Mădălinei Manole nu a fost prezent nici la biserică, nici la cimitir.

Magdalena Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere. Ea a înghiţit între 350 şi 400 de mililitri de furadan, un pesticid care indiferent de cantitatea ingerată produce decesul în câteva minute. Artista a turnat substanţa din care a băut într-un pahar din plastic conic, ceea ce face mai uşoară deglutiţia.

Mădălina Manole a fost găsită moartă de către soţul ei în dimineaţa zilei de 14 iulie, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Cântăreaţa a fost înmormântată în 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

Cei şapte medici-legişti care au participat la necropsia Mădălinei Manole nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul, la fel şi criminaliştii, probele confirmând sinuciderea artistei, o persoană extrem de sensibilă, susţin surse judiciare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici