ŞOCANT: Bebeluş mort, găsit pe banda de sortare a deşeurilor la o staţie din Ilfov

Angajaţii unei staţii de sortare a deşeurilor din Dragomireşti, Ilfov, au găsit duminică seara, un bebeluş mort, chiar pe banda de sortare. Cazul a fost preluat de procurorii din Ilfov, care spun că bebeluşul a fost adus cu o maşină de gunoi, iar necropsia va stabili dacă a fost născut viu sau mort.

1993 afișări
Imaginea articolului ŞOCANT: Bebeluş mort, găsit pe banda de sortare a deşeurilor la o staţie din Ilfov

ŞOCANT: Bebeluş mort, găsit pe banda de sortare a deşeurilor la o staţie din Ilfov

Duminică seara, în jurul orei 19.00, angajaţii staţiei de sortare a deşeurilor din comuna Dragomireşti-Vale au sunat la poliţie, după ce pe banda de sortare au descoperit un bebeluş mort.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de la lângă Tribunalul Ilfov. Anchetatorii încearcă să identifice şi mama bebeluşului.

„Până la această oră au fost audiate mai multe persoane, câteva mame, dar şi şoferi de la staţia de sortare, pentru că bebeluşul a fost adus cu o maşină de gunoi, iar acum este foarte greu de stabilit de unde a fost adus. De asemenea, doar după necropsie se va stabili dacă bebeluşul a fost născut viu sau mort”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dragoş Paraschiv, prim-procuror adjunct al Parchetului de la lângă Tribunalul Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici