Şofer carbonizat în urma unui accident pe centura de ocolire a Timişoarei - FOTO

Un bărbat de 37 de ani a murit carbonizat, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a pierdut controlul volanului pe centura de ocolire a Timişoarei şi s-a răsturnat în câmp, maşina pe care o conducea luând foc în urma accidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

784 afișări
Imaginea articolului Şofer carbonizat în urma unui accident pe centura de ocolire a Timişoarei - FOTO

Şofer carbonizat în urma unui accident pe centura de ocolire a Timişoarei - FOTO

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Banat”, pompierii au fost sesizaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, despre producerea unui incendiu de vegetaţie pe centura Timişoarei, în dreptul sensului giratoriu Giarmata Vii, însă când au ajuns la locul indicat cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD au realizat că este vorba, de fapt, despre un accident.

Conform sursei citate, în accident a fost implicat un autoturism care, în urma impactului, a luat foc, şoferul, un bărbat de 37 de ani, fiind carbonizat.

"S-a constatat că, de fapt, era vorba despre un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism, care în urma impactului a luat foc. În autoturism se afla o persoană de sex masculin, în vârstă de 37 de ani, carbonizată. După lichidarea incendiului, pompierii au instalat un balon de iluminat, pentru a putea cerceta amănunţit perimetrul accidentului, în căutarea altor posibile victime, dar nu au fost găsite alte persoane implicate”, se arată într-un comunicat de presă al ISU "Banat".

Poliţiştii au început o anchetă şi încearcă să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici