Şoferiţei din Iaşi care a ucis patru muncitori i se pare „amuzant” ceea ce se spunea despre ea

Şoferiţa beată care conducea cu 148 km/h şi a ucis patru muncitori în Iaşi spune că i se pare „amuzant” ceea ce se zice despre ea şi că nu dă nicio declaraţie fiindcă „nu a fost prezenţată la faţa locului”.

1575 afișări
Imaginea articolului Şoferiţei din Iaşi care a ucis patru muncitori i se pare „amuzant” ceea ce se spunea despre ea

Avocatul Adrian Cuculiş, care reprezintă cele patru familii ale victimelor, anunţă paşi către normalitate şi o posibilă schimbare de paradigmă în materie de accidente auto.

Şoferiţa din Iaşi este acuzată de omor calificat prin ordonanţă de schimbare a încadrării juridice a faptei.

„De asemenea, luni, când a fost audiată şoferiţa, a declarat procurorului general adjunct al PCA Iaşi că ei i se pare <amuzant> ceea ce se zice despre ea şi că nu dă nicio declaraţie fiindcă ea <nu a fost prezentă la faţa locului>”, spune avocatul Adrian Cuculiş.

Accidentul a avut loc în noaptea de 16 spre 17 iunie, când femeia a pierdut controlul volanului şi a lovit patru muncitori pe care i-a ucis. Alţi trei colegi de-ai victimelor au fost răniţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici