Soluţii pentru a câştiga un ban în plus în timpul facultăţii. Cum să devii angajat de închiriat

Eşti student şi vrei să-ţi rotunjeşti veniturile? Eşti absolvent, dar nu ştii încă încotro să te îndrepţi? Ai o şansă - înscrie-te în baza de date a unei companii care se ocupă cu "leasingul de personal". Pe româneşte, închiriază-te profesional, cu acte în regulă şi cu salariu, pe o perioadă ce poate varia de la 3 la 6 luni.

89 afișări
Imaginea articolului Soluţii pentru a câştiga un ban în plus în timpul facultăţii. Cum să devii angajat de închiriat

Soluţii pentru a câştiga un ban în plus în timpul facultăţii. Cum să devii angajat de închiriat (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

În plus, există şansa să-ţi fie prelungit contractul pe o perioadă nedefinită dacă te dovedeşti a fi valoros şi performant. Sistemul de leasing funcţionează simplu: cei care vor să fie închiriaţi semnează un contract cu o firmă de profil. Firma îi va închiria apoi companiilor care au nevoie de angajaţi. Salariile vor fi plătite tot de această firmă, nu de cel care a închiriat forţa de muncă. Cei care semnează contractul nu trebuie să plătească nimic, firmele de leasing de forţă de muncă cerând bani angajatorilor, nu angajaţilor.

Citeşte mai multe despre angajaţii de închiriat pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici