Sorina Pintea a fost dusă din nou, în Arestul Central

  • Surse judiciare au precizat că este vorba de fostul ministru al Săntăţii, Sorina Pintea, care a fost, pentru îngrijri medicale la Spitalul „Sfânta Maria”.
  • Sorina Pintea a cerut încă de duminică seara, prin intermediul avocaţilor, să fie dusă la spital, deoarece starea ei se înrăutăţeşte în arestul preventiv.
  • Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă.
1628 afișări
Imaginea articolului Sorina Pintea a fost dusă din nou, în Arestul Central

Sorina Pintea a fost dusă din nou, în Arestul Central

Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, a fost dusă din nou, în Arestul Central, unde se află în arest preventiv, după ce a primit îngrijiri medicale într-un spital din Capitală.

Poliţia Capitalei anunţă că o persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost dusă într-un spital din Bucureşti, din reţeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Surse judiciare au precizat că este vorba de fostul ministru al Săntăţii, Sorina Pintea, care a fost, pentru îngrijri medicale la Spitalul „Sfânta Maria”.

„La acest moment, persoana în cauză a fost reintrodusă în Centrul de Retinere şi Arestare Preventivă”, anunţă Poliţia Capitalei.

Sorina Pintea a cerut încă de duminică seara, prin intermediul avocaţilor, să fie dusă la spital, deoarece starea ei se înrăutăţeşte în arestul preventiv.

Recent, Sorina Pintea a anunţat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici