Soţ şi soţie, luaţi de viitură când treceau un pârâu din Bacău, au fost găsiţi morţi

Două persoane, soţ şi soţie, au fost găsite decedate, joi, după ce au fost luate de o viitură, miercuri seara, în timp ce treceau cu căruţa un pârâu, în judeţul Bacău. Trupurile neînsufleţite au fost găsite la zeci de kilometri distanţă de locul producerii tragediei.

236 afișări
Imaginea articolului Soţ şi soţie, luaţi de viitură când treceau un pârâu din Bacău, au fost găsiţi morţi

Soţ şi soţie, luaţi de viitură când treceau un pârâu din Bacău, au fost găsiţi morţi

”Miercuri seara am fost anunţaţi că două persoane au fost date dispărute fiind luate de o viitură pe pârâul Răchitiş din comuna Ghimeş Făget. De la apel până astăzi (n.r. - joi) la prânz au fost efectuate căutări de către pompieri, jandarmi şi poliţie, dar şi de către localnici. Am găsit persoana de sex feminin, de 63 de ani, în cursul dimineţii, iar pe bărbat, în vârstă de 72 de ani, l-am găsit în jurul orei 11.00. Ei erau soţi şi soţie”, a spus căpitanul Ionuţ Hâncu, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Acesta a explicat că cei doi au trecut cu căruţa pârâul Răchitiş, fiind surprinşi de o viitură puternică.

”Femeia a fost găsită la 10 kilometri de locul evenimentului, pe râul Trotuş unde se varsă pârâul Răchitiş, iar bărbatul a fost găsit pe raza comunei Brusturoasa, la 30 de kilometri, pe râul Trotuş”, a mai spus Ionuţ Hâncu.

De asemenea, calul şi căruţa cu care au traversat pârâul au fost găsiţi la câţiva kilometri, fiind luaţi de apă.

Cei doi soţi erau originari din satul Răchitiş.

Mai multe gospodării din localitate au fost afectate de inundaţii, judeţul Bacău fiind sub cod portocaliu de precipitaţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici