Soţi din Brăila, morţi după ce maşina în care erau a fost lovită de un autocar

Doi soţi din Brăila au murit, vineri, după ce maşina în care erau a fost lovită de un autocar în Buzău. Maşina celor doi a ieşit pe un drum de la o staţie de benzină.

1502 afișări
Imaginea articolului Soţi din Brăila, morţi după ce maşina în care erau a fost lovită de un autocar

Soţi din Brăila, morţi după ce maşina în care erau a fost lovită de un autocar

Potrivit poliţiştilor din Buzău, un şofer brăilean de 47 de ani a intrat pe DN2 E85 dintr-o staţie de benzină aflată la ieşirea din Râmnicu Sărat către Focşani, cu intenţia de a vira stânga către Vrancea.

Şoferul nu a dat prioritate unui autocar condus pe drumul european din direcţia Vrancea-Buzău de un sucevean de 37 de ani.

Accidentul s-a soldat cu decesul brăileanului şi a pasagerei din maşina acestuia, o femeie de 42 de ani, de asemenea din Brăila.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici