SRI prezintă miercuri bilanţul pentru anul 2013, participă preşedintele Băsescu

Serviciul Român de Informaţii prezintă, miercuri, bilanţul pentru anul 2013, la eveniment fiind anunţată şi participarea preşedintelui Traian Băsescu.

68 afișări
Imaginea articolului SRI prezintă miercuri bilanţul pentru anul 2013, participă preşedintele Băsescu

SRI prezintă miercuri bilanţul pentru anul 2013, participă preşedintele Băsescu

Miercuri, Serviciul Român de Informaţii aniversează 24 de ani de existenţă, moment ce va fi marcat prin organizarea activităţii de bilanţ pentru anul 2013, a precizat Serviciul, într-un anunţ de presă. Bilanţul SRI se va încheia cu declaraţii de presă, în jurul orei 12.00, la sediul Serviciului, a menţionat sursa citată.

La acest eveniment a fost anunţată, de către Administraţia Prezidenţială, şi prezenţa preşedintelui Traian Băsescu.

Astfel, în programul public al şefului statului pentru ziua de miercuri figurează, de la ora 11.00, participarea la prezentarea bilanţului Serviciului Român de Informaţii pentru anul 2013.

Preşedintele Băsescu a participat şi în anii precedenţi la prezentarea bilanţurilor SRI.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici