Stănculescu cere întreruperea executării pedepsei de 15 ani de închisoare

Avocata lui Victor Athanasie Stănculescu a depus la Tribunalul Militar Bucureşti o cerere de întrerupere a executării pedepsei acestuia şi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie contestaţia în anulare în cazul deciziei de condamnare la 15 ani de închisoare în dosarul revoluţiei de la Timişoara.

19 afișări
Imaginea articolului Stănculescu cere întreruperea executării pedepsei de 15 ani de închisoare

Stănculescu cere întreruperea executării pedepsei de 15 ani de închisoare (Imagine: Mediafax Foto)

Apărătoarea lui Stănculescu, Alice Drăghici, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a depus joi cele două cereri.

Victor Athanasie Stănculescu a fost ridicat, miercuri seară, după o conferinţă de presă susţinută în Capitală, de poliţiştii de la Serviciul Urmăriri de la Poliţia Capitalei.

De asemenea, Mihai Chiţac a fost ridicat, miercuri seară, de poliţişti, de la domiciliul din Bucureşti.

Aceştia au fost duşi la sediul Poliţiei Capitalei, iar după efectuarea formalităţilor au fost transportaţi la Spitalul Penitenciar Jilava, ambii condamnaţi având probleme de sănătate.

Serviciul urmăriri din Poliţia Capitalei a avut misiunea de a pune în executare mandatele de încarcerare ale generalilor Mihai Chiţac şi Victor Athanasie Stănculescu.

Instanţa supremă a respins, miercuri, recursurile generalilor în rezervă Mihai Chiţac şi Victor Athanasie Stănculescu, care au rămas cu condamnările de câte 15 ani de închisoare în dosarul revoluţiei de la Timişoara.

Sentinţa în acest dosar este definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici