Starea bărbatului împuşcat în cap de poliţişti este tot mai gravă

Starea bărbatului împuşcat în cap de poliţişti, săptămâna trecută, se agravează, iar pacientul, care este în comă profundă, primeşte antibiotice pentru prevenirea unor infecţii şi medicaţie de specialitate, a spus luni pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa.

12 afișări
Imaginea articolului Starea bărbatului împuşcat în cap de poliţişti este tot mai gravă

Starea bărbatului împuşcat în cap de poliţişti este tot mai gravă (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Este în comă profundă. Medicii îi administrează antibiotice pentru prevenirea unor eventuale infecţii. În plus, el primeşte şi alte tratamente specifice stării în care se află, inclusiv pentru funcţia cardiacă'', a declarat, pentru MEDIAFAX, medicul Opriţa.

Iniţial, medicii au încercat să scoată glonţul, dar acesta s-a fixat în os, spunea medicul la o zi după accidentul din 2 martie. Opriţa a adăugat că prognosticul în cazul pacientului este rezervat.

Bărbatul a fost surprins de o patrulă în timp ce, împreună cu alţi trei suspecţi, luau un laptop şi alte lucruri dintr-o dubiţă cu număr de înmatriculare francez. Poliţiştii au chemat întăriri, iar în încercarea de a-i opri pe hoţii care au fugit cu maşina, ei au tras în roţi, au declarat surse oficiale.

Un glonţ, din cele 16 trase, a ricoşat în ceafa unuia dintre urmăriţi, au spus sursele citate, însă până la efectuarea unei expertize balistice, care să clarifice situaţia, sunt luate în considerare doar afirmaţiile autorilor.

Victima a fost transportată la Spitalul "Floreasca", în comă profundă. Rănitul a fost operat, dar medicii nu au putut să scoată glonţul.

Ceilalţi bărbaţi, care reuşiseră să fugă, au fost prinşi.

Cazul este anchetat de procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică, din cadrul Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici