Starea pacienţilor transferaţi după incendiul de la „Matei Balş”: 9 persoane, în continuare în stare gravă

Nouă dintre pacienţii transferaţi după incendiul de la „Matei Balş” sunt în continuare în stare gravă, transmit, joi, reprezentanţii Ministerului Sănătăţi.

820 afișări
Imaginea articolului Starea pacienţilor transferaţi după incendiul de la „Matei Balş”: 9 persoane, în continuare în stare gravă

Informaţiile centralizate prin Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă, din Ministerul Sănătăţii arată că nouă dintre pacienţii care au fost transferaţi după incendiul de la Institutul Naţional „Matei Balş” sunt în continuare în stare gravă, la alte spitale din Capitală.

  • La Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan” din Bucureşti au fost duşi nouă pacienţi în stare stabilă, iar doi dintre ei este posibil să fie externaţi joi.
  • La Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti sunt trei pacienţi. Din care doi în stare stabilă şi unul este intubat, în ATI.
  • La Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Bucureşti sunt doi pacienţi în stare stabilă. Alţi trei pacienţi au fost externaţi în 3 februarie 2021.
  • La Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş” din Bucureşti sunt şase pacienţi, din care doi pacienţi sunt în stare gravă (ATI), iar patru sunt în stare stabilă.
  • La Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Bucureşti sunt doi pacienţi în stare stabilă, iar un pacient este în secţia ATI.
  • La Spitalul Militar Central din Bucureşti sunt doi pacienţi în stare gravă, în ATI.
  • La Spitalul „Witting” din Bucureşti sunt doi pacienţi în stare stabilă.
  • La Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti sunt patru pacienţi, din care doi în stare stabilă, unul instabil şi unul în stare gravă, intubat, în ATI.
  • La Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti sunt doi pacienţi în stare stabilă.
  • La Spitalul Monza din Bucureşti sunt trei pacienţi, din care doi în stare stabilă şi unul admis în secţia ATI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici