STB trimite în şomaj tehnic 2.000 de angajaţi. Viceprimarul capitalei: "Conducătorii auto vor lucra 4 zile din 5"

  • STB trimite în şomaj tehnic circa 2.000 de angajaţi
  • Viceprimarul capitalei, Aurelian Bădulescu, susţine că nu este vorba despre şoferi şi vatmani, ci doar despre personal de suport
  • "Salariile vor fi menţinute la nivelul actual", a mai afirmat acesta
2739 afișări
Imaginea articolului STB trimite în şomaj tehnic 2.000 de angajaţi. Viceprimarul capitalei: "Conducătorii auto vor lucra 4 zile din 5"

STB trimite în şomaj tehnic 2.000 de angajaţi. Viceprimarul capitalei: "Conducătorii auto vor lucra 4 zile din 5"

Societatea de Transport Bucureşti (STB) trimite în şomaj tehnic aproximativ 2.000 de angajaţi, potrivit viceprimarului capitalei, Aurelian Bădulescu. Acesta a afirmat că primii care vor intra în şomaj sunt angajaţii cu rol de suport.
 
Aurelian Bădulescu mai spune că şoferii vor lucra 4 zile din 5, iar salariile vor fi menţinute la nivelul actual.
 
”Ca urmare a stării de urgenţă în care se află ţara noastră, este evident că măsurile impuse au dus la scăderea drastică a persoanelor care foloseau serviciul de transport public. Împreună cu sindicatele am decis ca 2000 de angajaţi TESA - persoane care nu deservesc parcul auto, şoferi, vatmani - să intre în şomaj tehnic. Conducătorii auto vor lucra 4 zile din 5 şi le vom menţine salariile la nivelul actual”, a explicat Bădulescu.
 
STB a redus activitatea parcului auto cu circa 40% de la startul pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici