Substanţe dopante cu grad de mare risc. Peste 2.000 de fiole, descoperite de poliţiştii de frontieră din Giurgiu | FOTO

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit, într-un automarfar, un număr de 2.100 fiole care conţin substanţe dopante cu grad de mare risc, pe care un cetăţean bulgar, angajat al unei firme de curierat, a încercat să le introducă în ţară.

48 afișări
Imaginea articolului Substanţe dopante cu grad de mare risc. Peste 2.000 de fiole, descoperite de poliţiştii de frontieră din Giurgiu | FOTO

Sursa: Poliţia de Frontieră

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Poliţia de Frontieră, un bărbat de 24 de ani, cetăţean bulgar, care lucra la o firmă de coletărie din Bulgaria, a vrut să intre în ţară, pe la Vama Giurgiu, la volanul unui automarfar înmatriculat în Bulgaria.

La un control al mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe cutii care conţineau 2.100 de fiole care aveau ca substanţe activă testosteron, stanozolol şi gonadotrophin, substanţe aflate pe lista substanţelor dopante cu grad mare de risc, prevăzută în Legea 104/2008.

Sursa FOTO: Poliţia de Frontieră

La cercetări, cetăţeanul bulgar a declarat că este angajatul unei firme de curierat din Bulgaria, transportă coletele pentru diferite firme si nu are cunoştinţă despre conţinutul acestora.

Produsele farmaceutice, în valoare de 35.800 lei, au fost confiscate, iar cetăţeanul bulgar a fost sancţionat contravenţional.

Taguri:
fiolă,
dopaj,
vamă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici